Ячмінь ярий посівний, насіння вівса голозерного - Носівська СДС
Статті

Статті

03.02.2020
Жито озиме тисячоліттями вирощується людиною для використання в харчуванні і як корм для тварин. Невибагливість до складу ґрунтів, унікальна стійкість до холоду та посухи дозволяють культивувати цю культуру в регіонах, де інші хлібні злаки просто не виживають.
20.02.2019
Ячмінь ярий посівний – один з найпоширеніших видів зернових у світі і зокрема в Україні. Він займає четверте місце у списку і близько 60 мільйонів гектарів світових площ. Завдяки високій цінності зерна та поживності стеблової частини широко використовується як продовольча, кормова та технічна культу...
20.02.2019
Вже багато років насіння вівса голозерного користується попитом у аграріїв. Ця культура відома своєю продовольчою та кормовою цінністю, невибагливістю до ґрунту, здатністю витримувати заморозки і перенасичення вологою, підходить для сівозмін і не вимагає великих затрат при вирощуванні.